Een passie voor

WebDesign

Wat doe ik precies?

Momenteel draai ik mee op een grootschalig project binnen de Vlaamse Overheid, nog steeds in functie van District01.

Naast mijn .NET functie kan ik mezelf sinds kort ook een Angular2 developer noemen.

Webontwikkeling

Webontwikkeling gaat net iets verder dan webdesign, in dit geval hebben we het over de ontwikkeling van meer complexe websites. Voorbeelden hiervan zijn een webwinkel, een boekingssysteem, online catalogussen,...

MEER DETAILS

Seo & Online marketing

Online marketing zorgt ervoor dat u met een relatief klein budget snel gevonden kunt worden op het internet door de juiste personen. Hierbij worden verschillende methodes zoals SEO (Search Engine Optimalization), SEA (Search Engine Advertising), Google analytics,... toegepast.

MEER DETAILS

Digitale ontwerpen

Zowel offline (flyers) als online (website) bieden digitale ontwerpen een oplossing voor al uw grafische vragen. Voor het bepalen van uw nieuwe huisstijl of voor het ontwikkelen van een nieuw logo, komen de digitale ontwerpen goed van pas!

MEER DETAILS

Stay Hungry,

Stay foolish,

Get things done!


- Sem Vande Capelle

Kenmerken van een uitstekende website

  • Responsive design

    De term is tot stand gekomen door het toenemend aantal toestellen waarmee we kunnen surfen op het internet. Dankzij het toepassen van een responsive design wordt de website op een dynamische manier weergegeven en worden de noden van elk toestel overkoepeld.

  • Modern design & usability

    Een goeie website heeft een heldere, overzichtelijke structuur die vervolgens een fijne gebruikerservaring oplevert. Mensen moeten onstpannen, zonder een al te hoge concentratie enige tijd op uw website kunnen verblijven. Dit heet wel eens de "stickratio", beter gezegd: hoe lang blijven bezoekers bij je plakken.

  • Sociale media integratie

    Een goeie website maakt niet enkel zomaar gebruik van sociale media invloeden, maar stimuleert deze ook. Dit kan door vragen te stellen in uw blogbericht / nieuwsartikel waarop u vervolgens interactie verwacht van uw bezoekers. Facebook Likes, Tweets en Google+1's hebben een positieve invloed op uw Google ranking. Vandaar is het ook uitermate belangrijk dat uw social media buttons goed zichtbaar zijn.

Contacteer mij